Fotoalbum

Fotoalbum

De muzikale reis van Folkkoar It Wâldfolk in het Baron Theater te Opende was een groot succes! Niet in de laatste plaats door de prachtige beelden die de songs ondersteunden. Die waren op geweldige wijze samengesteld door Kees Bruining.

Alleen maar positieve reacties gekregen!


Het koor kan met recht met trots terugkijken op dit bijzondere optreden.


Hieronder een aantal sfeerfoto's.

Nieuwe groepsfoto's gemaakt in het Barontheater in Opende (Gr.) 18-02-2019

Op 8 december 2018 hebben we meegedaan aan de Kerstmarkt in Buitenpost.

Eerst in de kerk gezongen en gespeeld voor een volle kerk. Geweldig optreden. Wat een prachtige akoestiek! Later nog een optreden in de gezellige winkelstraat (gelukkig wel binnen, want het was koud!). Helaas geen foto's deze keer, want die waren niet goed gelukt.


Op 15 september nog een optreden verzorgt in Surhuisterveen. We stonden gelukkig wel een beetje uit de wind, want het was zeer koud. We konden steeds maar blokjes van 3 liedjes zingen en spelen, want daarna moesten de vingers van de muzikanten eerst weer opgewarmd worden. We konden gelukkig warm worden in de kelder van It Stee voor Iters en Drinkers met koffie en thee.


Dit was ook het laatste optreden wat we hebben gedaan met onze muzikaal leider, de heer Henk Siekman. Na jarenlang voor ons koor te hebben gestaan, was daar dan de laatste keer. Na afloop van ons optreden in Surhuisterveen hebben we in onze oefenruimte afscheid genomen van Henk Siekman onder het genot van een hapje en een drankje. Henk, het ga je goed!

Vanaf nu staat de heer Feike van der Zee voor ons koor en we hopen op net zo'n goede en lange samenwerking als we hebben ondervonden met Henk Siekman.


Zondag 9 september een optreden verzorgt op de Fryske Dei in Houtigehage. Veel publiek op deze dag. Samen met Adri de Boer een gedeelte van het optreden gedaan. Zelf waren we een beetje onderbezet qua zangers en muzikanten. Verder trad de lokale coverband Djoekboks op. Zij lieten het publiek swingen op de herkenbare muziek. Een gezellige dag die voor ons voor herhaling vatbaar is.

Ons Jubileumconcert op 26 mei was een groot succes. Er kwamen veel mensen op af. Het weer werkte ook goed mee al hoefde het niet warmer, want in de zon was het bijna niet uit te houden.


De optredens van De Graham Lowlanders Pipes and Drums en ook het muzikale duo Michiel en Pieter vielen erg in de smaak bij het publiek.


Er zijn gedurende de hele dag zo'n 700 bezoekers geweest, dus we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jubileum-concert.

Copyright @ All Rights Reserved